LyoPro Haf Kuřecí kostky s jahodou - 50 g
Kód: 0046728Detailní popis produktu
Mrazem sušené kuřecí kostky s jahodou patří mezi jedny z nejoblíbenějších psích pamlsků! Dopřejte svému pejskovi gurmánský zážitek, na který jen tak nezapomene. Chuť kuřete skvěle doplňuje šťavnatá a osvěžující chuť jahod – neobyčejná a návyková kombinace, kterou si zamilují psi všech plemen.
- 100 % přírodní
- Splňuje standardy pro BARF stravu
- Obsahuje bílkoviny, vitamíny a minerály
- Přírodní složení
- BEZ umělých konzervantů, aromat, barviv, bez přidané soli
- Poctivé kousky masa – už žádná nekvalitní drť
- Čistí chrup, posiluje žvýkací svaly
- Působí pozitivně na střevní mikrofloru
Složení: Kuřecí maso 90%, Jahoda 10%
Analytické složky: Hrubý protein 60%, Hrubé oleje a tuky 2%, Hrubá vláknina 3%, Hrubá popelovina 7%, Vlhkost 6%
4 největší výhody sušení mrazem
Ve srovnání se sušením za použití teplého vzduchu má sušení mrazem řadu benefitů. Mrazem sušené maso…
- neztrácí nutričně cenné látky - při lyofilizaci neboli sušení mrazem neprochází maso vysokými teplotami, a proto si uchová maximum vitamínů, minerálů, enzymů a jiných nutričně hodnotných látek stejně jako čerstvé maso
- uchová si čerstvou chuť i texturu - lyofilizace je šetrnou metodou sušení, při které maso neztrácí svou přirozenou barvu, strukturu ani lahodnou chuť. Chutná zkrátka vždy jako čerstvé
- neobsahuje konzervanty, barviva ani éčka - při lyofilizaci dochází k přirozené konzervaci masa. Není potřeba přidávat žádné konzervanty ani éčka, které uměle prodlužují trvanlivost a brání rychlé zkáze
- má dlouhou trvanlivost - další výhodou sušení mrazem je dlouhá trvanlivost. Svou kvalitu, lahodnou texturu i chuť si maso uchová po velmi dlouhou dobu.
Ideální volba pro vyznavače BARF, kočičí alergiky i celiaky
Mrazem sušené maso Lyopro je ideálním pamlskem pro všechny kočičí gurmány a vyznavače BARF – syrové stravy. Protože pamlsky neobsahují dráždivé konzervanty, barviva ani nejčastější alergeny, je skvělou volbou pro psy trpící celiakií či potravinovými alergiemi.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.