Dokas - Tyčky s dršťkami a kuřecím masem
Kód: 16258Detailní popis produktu
Pamlsky Dokas jsou bez konzervantů, umělých barviv, dochucovadel a glycerinu.
Složení: hovězí kůže 62 %, filet z kuřecích prsou 15%, hovězí dršťky 12 %, vedlejší rostlinné produkty
Analýza: hrubé bílkoviny 52,4 %, hrubé oleje a tuky 2,5 %, hrubé popeloviny 1,4 %, hrubá vláknina 0,5%, vlhkost 11,9 %
Jaké suroviny najdete ve složení pamlsků Dokas?
Maso
Maso je jednou z hlavních složek psí a kočičí potravy. Z toho důvodu tvoří největší podíl také v našich pamlscích. Je pečlivě vybíráno a šetrně zpracováno tak, aby výsledný produkt obsahoval vysoce kvalitní bílkoviny a tuky.
Ryby
Ryby jsou výbornou alternativou k masovým pamlskům. Obsahují vysoké procento nenasycených mastných kyselin. Omega 3 mastné kyseliny pomáhají udržovat zdravou kůži a lesklou srst.
Ovoce a zelenina
Vitamíny a stopové prvky v ovoci a zelenině jsou zdravé nejen pro lidi, ale také pro naše čtyřnohé přátele. Rádi kombinujeme maso a ryby s vybranými lehce stravitelnými druhy, jako je jablko, banán, mango, mrkev a batát.
Hovězí a vepřová kůže
Kosti vyrobené hovězí a vepřové kůže pomáhají pečovat o zuby vašeho psa a také jej umí perfektně zabavit. Jsou kombinovány s masem či rybí kůží, což zvyšuje jejich oblíbenost. Díky těmto žvýkacím pamlskům nebude mít váš pes potřebu kousat vaše boty či zařízení bytu.
Sůl
Psi potřebují sůl zejména pro tvorbu kyseliny chlorovodíkové v jejich žaludku a k udržení správné funkce nervové soustavy. Její nadbytek však není žádoucí, proto je do pamlsků přidáváno pouze malé množství, méně jak 0,3%.
Kvasnice
Kvasnice obsahují vysoký obsah proteinu, vitamínů a minerálů. Pomáhají udržovat zdravou kůži a srst.
Rostlinné produkty
Získávány jsou při zpracování rostlinných surovin, například zeleniny a luštěnin. Nepoužívají se žádné odpady z rostlinné výroby a plnidla.
Minerální látky
Minerální látky jsou nezbytnou součástí výživy psa, jehož organismus si je nedokáže sám vyrobit. Používáme pouze malé množství soli (méně než 0,3%).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.